Saltimbocca er en
dejlig nem italiensk ret, som traditionelt tilberedes med kalveinderlår - her
har vi brugt et par gode kalveschnitzler. Ordet Saltimbocca betyder
"springer ind i munden".
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. (2 personer) Er du alene så halver
portionen
#
2 kalveschnitzler a
125-150 g (eller skinke eller kalkun)
2 tynde skiver
lufttørret skinke
1 kvist salvie
½ spsk olie
1 dl hvidvin
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler og
grønsager (fx broccoli)
*
Del schnitzlerne i
to stykker hver, krydr dem med salt og peber og læg en halv skive skinke og et
salvieblad på hver.
Sæt det fast med en
tandstikker.
Brun schnitzlerne på
en pande med olie og spæd med hvidvin.
Lad vinen koge
næsten væk.
Læg kødet på et
varmt fad og hæld væsken over.
Server straks med
kartofler og grønsager.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin