8 tynde skiver kalvetyndsteg (escalopes) 
8 tynde skiver parmaskinke eller anden spegeskinke 
8 blade frisk salvie 
8 tandstikkere 
1 spsk  hvedemel 
2 dl  tør hvidvin 
50 g  smør 
2 spsk  olivenolie til stegning 
salt, friskkværnet peber 
300 g  tørret pasta 
200 g  dybfrossen spinat 
  
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt. 
Kom så en skive parmaskinke og et friskt salvieblad på hvert stykke og 
hold sammen med en tandstikker.
Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med 
kødsiden nedad, altså den side hvor der ikke er skinke.
Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.
Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i.
Lad det simre 1 minut mere og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på emballagen, gerne i en 
sauterpande.
Når spinaten er klar vendes den kogte pasta i og serveres til 
saltimboccaen.