
600 g kalveinderlår
8 skiver spegeskinker
8 blade frisk salvie
50 g smør
1 tsk havsalt
1 tsk peber
2 dl halvtør hvidvin
Kalvekødet skæres i tynde skiver, 2 til hver person, skiverne bankes evt.hvis de ikke er tynde nok. 
Læg 1 skive skinke og et par salvieblade på hver kødstykke og sæt det fast med en kødpind. 
Brun halvdelen af smørret i en stor pande. 
Læg kødet på panden og steg det ved svag varme 2 minutter på hver side. 
Krydr med salt og peber. 
Tag kødet af og hold det varmt (låg eller alufolie over). 
Hæld vin i panden og lad det koge op. 
Tilsæt resten af smørret og rør med piskeriset, indtil smørret er opløst. 
Læg kalvekødet på panden endnu engang - færdig! 
  
Tilbehør: Safran ris - Basmati ris. En god salat med årstidernes grønsager og krydderurter. Serveres med et køligt glas Hvidvin.