Logo

Saltning af stegeflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 l vand
800 g salt
100 g mørk farin
15-20 g allehånde
15-20 kryddernelliker
6-10 laurbærblade
 
Kog vandet og bland det kogende vand med alle ingredienserne i et kar af rustfrit stål eller ligende.
Brug denne saltlage, når den af afkølet, til skinke, rullepølse, flæsk ol.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her