4 skiver sandwichbrød
100 g friskost 6% naturel (evt. en mager flødeost)
2 spsk friskhakkede basilikumblade
½ fed presset hvidløg
evt. ½ -1 tsk dijonsennep
kværnet peber
60-90 g magert pålæg i skiver, fx. kogt skinke eller filet
½ rød peberfrugt i MEGET tynde skiver
Sprøde salatblade, fx. rucola eller romainsalat
Rør osten med friskhakket basilikum, hvidløg, peber og evt. sennep til en cremet masse.
Smør den på alle 4 skiver brød i et jævnt lag.
Læg salatblade og pålægget på 2 af brødskiverne.
De tynde skiver peberfrugt lægges på de andre 2 brødskiver. Læg skiverne sammen, og tryk dem godt til.
Skær dem i trekanter. Pak sandwichene stramt i plastfilm, og læg dem koldt - de har godt af at trække.
Tips: Man kan også hakke skinken og blande den i cremen, før den smøres på brødet. Det er især praktisk, hvis man skal smøre mange sandwich.
Ostecremen smager også godt uden pålæg og er velegnet til dip.