Logo

Sandwichsnitter med kyllingerelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

21 stk
100 g kold, kogt kylling, uden skind
2 tsk mango chutney, hakket
2 tsk mayonnaise
3 spsk finthakket grøn peberfrugt
2 forårsløg, finthakkede
2 syltede drueagurker (cornichoner), finthakkede
salt og peber
3 »mellemtykke« skiver hvidt brød uden skorpe
60 g blødt smør
ca. 21 fyldte grønne oliven
korianderkviste til pynt

Purer kyllingekødet i en foodprocessor eller hak det fint.
Bland kylling og chutney i en skål med mayonnaise, grøn peber, løg og agurk.
Krydr med salt og peber.
Rul hver brødskive hårdt med en kagerulle, så de bliver flade.
Smør dem og læg kyllingeblandingen over.
Arranger en række fyldte oliven langs brødskivernes korte side.
Rul hver skive sammen som en roulade.
Pak hver rulle stramt ind i plasticfolie og stil dem til afkøling i mindst 2 timer.
Skær hver rulle i 7 stykker i en let diagonal vinkel.
Arranger skiverne på et serveringsfad og pynt med korianderkviste.

Variationer: Brug syltede drueagurker i stedet for fyldte oliven.
Brug kold, kogt kalkun i stedet for kylling, eller brug en blanding af kylling og skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her