Logo

Skinkeschnitzel a la Saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler (i alt ca. 500 g afpudset inderlår)
4 tynde skiver lufttørret skinke (70 g)
2 kviste salvie
5 g smør
2 dl grønsagsbouillon

Del schnitzlerne og skinkeskiverne i halve,
Drys kødet med salt og peber og læg en skive skinke og et salvieblad på hver.
Sæt det fast med en tandstikker.
Brun schnitzlerne på en pande med smør og spæd med bouillon.
Lad bouillonen koge næsten helt ind.
Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.
Server straks, fx med grønsagspasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her