Logo

Tomatbrød med serranoskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver landbrød
2 store meget modne tomater, gerne bøftomater
4 spsk olivenolie
salt, rigeligt groftkværnet peber
4 skiver lufttørret skinke, helst den spanske serranoskinke
 
Skær tomaterne i halve og gnid indmaden af tomaterne på begge sider af
brødskiverne.
Dryp olivenolie over og drys med salt og peber.
Sæt skiverne i ovnen ca. 8 minutter ved 225ºC, til de er sprøde.
Rul skinkeskiverne sammen og læg dem oven på brødene.
 

Server brødene som en del af tapas eller som forret.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her