Logo

Tomater med ost i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 store faste tomater
125 g bacon eller tynde skiver flæsk
mild paprika
150 g ementhaler i skiver
purløg
       
Læg halvdelen af baconskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Halver tomaterne og stil dem på spækket med snitfladen opad.
Læg en skive ost på hver, den skal ikke være for tyk.
Anbring et stykke bacon øverst.
Bag tomaterne ca. 35 minutter ved 220ºC.
Det kan evt. være nødvendigt at tage låget af til sidst og efterbrune
baconet ved stærk varme eller under grill, men osten må endelig ikke blive brunet, så smager den ikke godt.
Drys lidt paprika på hver tomat ved anretningen.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med gulerod og tapenadeServer som tilbehør til en salat eller som grøn frokost Server som tilbehør til en...
• Grillkoteletter og chokoladekage med jordbærskumVi håber på godt vejr i weekenden og serverer grillstegte kalvekoteletter med friske...
• Skinkeculotte og mvnteis med jordbærEn skinkeculotte er passende til 4 personer. Er man færre, så smager kødet også fint koldt...
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!