100 g stribet røget flæsk 
2 løg 
1 tsk   mild paprika (edelsüss) 
1 grøn peberfrugt 
1 rød peberfrugt 
100 g champignoner 
2 spsk   olie 
1 tsk   hvedemel 
1 ½ dl grønsagsbouillon eller fiskefond 
4 torskefileter (a ca. 160 g) 
saft af en ½ citron 
1 æg 
1 spsk   hakket persille (frisk eller dybfrosset) 
peber fra kværn 
salt 
Først skærer du det røgede flæsk i tern. 
Så piller du et løg og hakker det fint. 
Bland det med paprika, og stil det til side. 
Pil også det andet løg, og skær det i tynde skiver. 
Skær peberfrugterne i tynde strimler, og gør svampene i stand, før du skærer dem i skiver.
Dernæst steger du flæsket i 1 teskefuld varm olie, til det bliver klart.
Tilsæt nu det hakkede løg, som er krydret med paprika, og lad det stege med et øjeblik. 
Rør melet i, og hæld bouillonen på lidt efter lidt. 
Bring det hele i kog under omrøring, og hold det varmt.
Dryp derpå fiskefileterne med citronsaft, og krydr med salt og peber. 
Så vender du fisken i det piskede æg og steger den gylden i den resterende, varme olie i cirka 6 minutter på hver side. 
Anbring fisken på et fad, og hold den varm.
Steg til slut løgringene, peberfrugtstrimlerne og champignonerne møre i stegefedtet. 
Krydr med salt, og hæld grønsagerne over fisken. 
Hæld løgsauce rundt om, og drys med persille, før du serverer denne lækre fiskeret.