
Marinade:
½ dl friskpresset citronsaft
1 stort knust fed hvidløg
¾ tsk stødt ingefær
1 ½ tsk sukker
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
400 g skinke- eller wokstrimler
3 spsk smør og olie
5 gulerødder i stave (ca. 200 g)
2 porrer i 1 cm skrå ringe (ca. 200 g)
Nudler:
400 g tørrede ægnudler
2 liter vand
2 tsk groft salt
1 liter kinakål i strimler (ca. 225 g)
Pynt: fintstrimlet porretop
Marinade: 
Bland citronsaft, hvidløg og krydderier i en plastikpose, egnet til madlavning. 
Kom wokstrimlerne i posen og luk den. 
Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 10 min.
Lad smør- og rapsolien blive varm i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at brune. 
Svits gulerødderne i ca. 1 min. 
Tilsæt porrer og wokstrimler med marinade og svits videre i ca. 4 min. 
Nudler: Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. 
Efter ca. 1 min., under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte. 
Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok. Smag til. 
Pynt med porretop og server straks.
Tips: I stedet for at vende de svitsede grønsager og kød sammen med ægnudler kan grønsager og kød serveres til 320 g løse ris, fx basmatiris.
Ikke fryseegnet