
 
Gør søndagen festlig med en god lammekotelet til
aftensmaden. Server med en sprød bønnesalat. 
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.
#
Bønnesalat: 
400 g grønne bønner 
1 rødløg 
50 g pinjekerner 
 
Dressing: 
3 spsk olie 
1 spsk hvidvinseddike 
1 spsk sennep 
1 fed hvidløg 
1 bundt estragon 
 
Lammekoteletter: 
8 lammekoteletter 
2 spsk olie 
3 fed hvidløg 
3 grene rosmarin 
salt og friskkværnet peber 
 
Tilbehør: godt brød 
*
Skyl bønnerne, og nip enderne af. 
Kog dem i letsaltet vand i 2-3 min., og skyl dem derefter i
koldt vand. 
Kom dem i en skål. 
 
Hak løget fint, og bland det med bønnerne. 
Rist pinjekerner på en varm pande i lidt olie med lidt salt
i 2 min., og kom dem i bønnesalaten. 
Rør olie, eddike, sennep og finthakket hvidløg sammen, og
vend det i bønnesalaten. 
Pynt med estragonblade. 
 
Steg koteletterne på en varm pande med olie. 
Krydr med lidt salt, peber, hakket hvidløg og hakket
rosmarin. 
Steg i 4-5 min. på hver side. 
Server de varme koteletter med bønnesalaten, og server brød
til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin