Beregnet til 4 personer.
# Ingredienser 2 lammefileter 
6 gulerødder
200 g babyspinat
6 abrikoser
1 potte timian 
2. spsk  extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber 
Stikkelsbærsalsa:
300 g søde stikkelsbær
4 stilke mynte
1 dl extra extra jomfruolivenolie
* Tilberedning 
Stikkelsbærsalsa: Kør stikkelsbær, mynteblade og olie i en foodprocessor ganske kort. 
Lad salsa'en trække en times tid.
 
Skær gulerødderne i lange stave, sauter dem i olie med timiankviste og krydr med salt og peber.
 
Steg lammefileterne i den samme olie i ca. 5 minutter på hver side. 
Lad trække et kvarters tid og skær dem i diagonale skiver.
 
Skyl og tør spinat og rucola godt, men lad bladene være hele. 
Skær abrikoserne i grove både.
 
Bland spinat, rucola, abrikoser og gulerødder. 
Anret på 4 tallerkener og stik skiver af lammefilet "ind" i salaten. 
Dryp med stikkelsbær-salsa.