
(2 personer) 
# Ingredienser til Grønsagsgryde med kyllingekød: 
200 g kalkun- eller kyllingebryst 
200 g hvidkål 
1 gulerod 
2 forårsløg 
1 appelsin 
½ rød chili 
1 tsk olie 
Sauce:
½ dl hønsebouillon 
½ dl appelsinsaft 
2 spsk soja 
1 tsk majsstivelse 
Tilbehør:
Kogte nudler, røde eller brune ris, ovnstegte kartoffelbåde
eller groft brød 
*
Tilberedning:
Skær kødet i tynde strimler. 
Rens grønsagerne og snit dem fint. 
Skræl en appelsin og skær frugtkødet i både. 
Hak chilien fint (uden frø og mellemvægge). 
Varm en wok eller tykbundet gryde og tilsæt olie. 
Lynsteg kød og grønsager under omrøring - ca. 5 min. 
Rør alle sauceingredienserne sammen og hæld dem i wokken. 
Kog retten igennem og smag til med salt og peber. 
Fordel appelsinbådene over retten og server med det valgte
tilbehør. 
  
..................................................