#
4 unge krikænder 
30 g margarine 
2 dl vildtbouillon 
2 dl tør hvidvin 
2 appelsiner 
2 tsk Maizena 
Salt og peber 
*
Ænderne gøres i stand og gnides ind og udvendig med salt og peber. 
Der skrælles 4 tynde strimler af appelsinerne og en strimmel lægges i hver and. 
Ænderne lukkes med kødpinde og brunes i margarine. 
Derefter tilsættes bouillon og hvidvin. 
Ænderne lægges på siden og småsteger under låg i ca. 1 time. 
Resten af appelsinskallen skrælles af og skæres i tynde strimler. 
Appelsinstrimlerne koges i 10 minutter i vand. 
Appelsinskallerne drypper godt af. 
Saften presses af appelsinerne. 
Ænderne tages op når de er møre. 
Appelsinsaften hældes i stegeskyen og saucen koges ind. 
Jævnes med Maizena udrørt i vin. 
Saucen smages til med salt og peber og halvdelen af appelsinstrimlerne tilsættes. 
Resten drysses over ænderne og saucen ved anretningen.