
 
Burgeren er populær familie-mad, og heldigvis kan den
serveres i utallige variationer. Her er en kyllingeburger med asiatiske krydderier,
der nemt kan blive en ny livret. Sikker succes.
4 personer. Arbejdstid:30 min. Stegetid: 10 min.
 
#
Karrydressing: 
1½ dl mayonnaise 
2 tsk karry 
1-2 tsk citronsaft 
 
Bøffer: 
1 fed hvidløg
½ rød chili 
1 cm frisk ingefær 
400 g hakket kyllingekød 
2 spsk olie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 burgerboller 
1 rødløg 
1 salathoved 
3 tomater 
*
 
Rør mayonnaise med karr½ og smag evt. til med citronsaft. 
 
Hak hvidløg, chili og ingefær fint, og bland det med kødet. 
Form farsen til 4 flade hakkebøffer. 
 
Steg bøfferne i 3-4 min. på hver side på en varm pande med
olie. 
Krydr med salt og peber. 
 
Flæk bollerne, og rist dem på skærefladen under grillen i
ovnen eller på en brødrister. 
 
Hak rødløget fint, og snit salaten fint. 
Skær tomaterne i skiver. 
 
Smør karrydressing på bollerne, og læg burgerne sammen med
salat, tomater, løg og bøf. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin