Billedet er indsendt anonymt af en dygtig bruger. Retten er
meget velsmagende og ser godt ud. 
Passer godt til 4-6 personer
# Ingredienser 
1 kg kyllingefilet
4 porrer 
1 kg gulerødder
3 peberfrugter
2 glas champignon
2 store løg
2 dåser kokosmælk
karry, salt og peber
* Tilberedning   
Løgene hakkes og svitset i olie og karry. 
Sørg for at brænde karryen godt af. 
Tilsæt kyllingefilet (skåret i mundrette stykker) og svits dem godt. 
Tilsæt gulerødder skåret i tern, porre i ringe, grofthakkede peberfrugter og champignon og lad det svitse lidt tid. 
Tilsæt kokosmælken samt ½-1 liter vand samt salt og peber. 
Retten koges til gulerødderne er kogt næsten møre. 
Serveres med ris eller frisk spinatpasta.