
 
Få opskriften på let og lækker paprikagryde, der
smager fantastisk af kylling,
bacon og
paprika. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag. (4-6 pers.) 
 
#
Ingredienser
2 kyllinger (á ca. 900 g) 
1 tsk groft salt
2 tsk paprika
50 g smør
2-3 skiver bacon
1 stort skalotteløg
1 fed knust hvidløg
2½ dl hønsebouillon (terning+vand) 
2 dl cremefraiche
1 spsk hvedemel
Pynt: hakket persille
Tilbehør: flute eller løse ris. 
* Tilberedning 
Del kyllingerne i 4 dele. 
Gnid dem med salt og paprika. 
Svits dem i smørret, der er let brunet. 
 
Tag dem op af gryden. 
Svits hakket bacon og løg og hvidløg i resten af stegesmørret. 
Læg kyllingerne tilbage i gryden. 
Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de
er møre, 25-30 min. 
 
Tag kyllingestykkerne op. 
Rør cremefraiche og mel sammen. 
Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. 
Smag saucen til. 
Hæld den over kyllingestykkerne, drys med persille og server.