
Kylling i estragonsauce er en af de allerbedste fjerkræ-opskrifter, du let kan lave 
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 50 min. 
#
1 friskslagtet eller optøet frossen kylling 
2 store løg 
smør/olie 
salt, peber fra kværn 
2½ dl bouillon (af terning) 
1 spsk presset citronsaft 
3 spsk friskhakket estragon, timian eller rosmarin eller lidt
af hvert, evt tørret
1 spsk hvedemel 
1 dl cremefraiche
½ dl finthakket persille 
*
1. Del kyllingen i 8-10 stykker. 
2. Pil løgene og hak dem. 
3. Brun kyllingestykkerne i smør på en pande til de er
gyldne, ca. 10 min. over jævn varme. 
Læg dem i en gryde og svits løgene bløde på panden, uden at
de tager farve. 
Kom løgene i gryden. Drys med salt og peber. 
4. Tilsæt bouillon, citronsaft og estragon og lad det alt sammen
snurre under låg og for svag varme ca. 20 min. 
5. Rør hvedemelet ud i lidt koldt vand og rør det i gryden. 
Kom også cremefraiche i og lad retten koge yderligere 5 min.
uden låg. 
Strø persille over. 
Serveres med nykogte kartofler eller båndspaghetti og grøn
salat.