 
 
 
 
Her er en anden nem opskrift til en airfryer, som du kan
tilføje til din samling. Lavet med fars, panko-brødkrummer og en zucchini, er
disse små rissoles gode til middag med en salat. Næste dag kan du komme dem i et
rundstykke med dit yndlingstilbehør til en hurtig frokost.
45 min forberedelse. 10
min kogetid. 10 portioner
 
# Ingredienser
500 g kyllingefars
25 g (½ kop) panko brødkrummer
40 g (½ kop) fintrevet parmesan
3 skalotteløg, skåret i tynde skiver
2 fed hvidløg, knust
1 æg, let pisket
1 zucchini, groft revet
 
Honning sennep dressing:
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
 
* Tilberedning
Kom fars, rasp, parmesan, skalotteløg, hvidløg og æg i en
stor skål. 
Pres overskydende væske fra zucchinien og tilsæt til skålen.
Krydr og bland indtil godt blandet.
 
Form ¼ kop af blandingen til 10 kugler. 
Læg den på en let olieret bakke og tryk forsigtigt ud til 7
cm runder. 
Dæk til og stil i køleskabet i 30 min til afkøling.
 
Spray rissoles og airfryer-kurven med olie. 
Kog ved 180 °C i 10 min eller indtil de er gyldne og
gennemstegte (se tips).
 
Til dressingen piskes olie, saft, sennep og honning i en
lille skål, 
indtil det er godt blandet.
 
Server rissoles overhældt med dressingen.
 
Tips: 
Afhængigt af størrelsen på airfryeren skal du muligvis gøre
dette ad i flere omgange.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------