
 
En burrito er en mexicansk tortilla rullet som en cylinder
omkring et fyld. I Mexico er fyldet som regel bønner og/eller kød. Vi har valgt
en sommerlig version med kylling, grønsager og hytteost. 
Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
300 g kyllinge-inderfilet 
½ spsk olie 
1 rødløg (finthakket) 
1 peberfrugt (fintsnittet) 
125 g majskerner 
125 g hytteost 
½ tsk stødt spidskommen 
4 tortillas 
1-2 dl tacosauce (eller salsa) 
frisk koriander 
salt og peber 
Tilbehør: cremefraiche og evt. kogte ris 
*
 
Tænd ovnen på 200 °C. 
Del inderfileterne i halve på langs, krydr dem med salt og
peber og brun dem på en pande med olie. 
Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med
spidskommen, salt og peber. 
Fordel halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillas. 
Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul
tortillaerne stramt. 
Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosauce over. 
Sæt fadet i ovnen 20-25 min. 
Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander. 
Server evt. med kogte ris. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin