
 
Quinoa er et supersundt lille frø, som dyrkes i det
bolivianske højland. Fås i helsekostbutikker og velassorterede supermarkeder. 
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet.
(2 personer) Er du alene så halver portionen.
 
#
275 g kyllingebryst 
1 tsk paprika 
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt fennikel 
1 dl quinoa 
1 rød peberfrugt (fintsnittet) 
4 friske eller tørrede abrikoser (fintsnittet) 
1 bdt rucolasalat 
 
Dressing: 
1 tsk dijonsennep 
2 spsk citronsaft 
2 spsk olie 
salt og peber 
*
 
Skær kødet i tern og vend det sammen med paprika,
spidskommen, fennikel, salt og peber. 
Lad det trække 20 min. 
Kog quinoaen i 2 dl vand med lidt salt i ca. 10 min og lad
den afkøle. 
Pisk dressingen sammen og vend den i quinoa'en sammen med
fintsnittet peberfrugt, abrikos og skyllet rucola. 
 
Træk kødet på spid og steg det på en varm grill, grillpande
eller stegepande i 8-10 min. i alt. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin