Logo

Agurker i flødestuvning med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurker i flødestuvning med røget laks

 

Agurker kan varmebehandles, og de beholder deres sprødhed i denne flødestuvning. Server den som friskt tilbehør til røget laks eller andre fisk og skaldyr.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min.

 

#

Flødestuvede agurker:

2½ dl piskefløde

2 agurker

salt og peber

1 håndfuld krydderurter (fx mynte, kørvel, dild og ramsløg)

1-2 tsk citronsaft

Tilbehør:

200 g røget laks

groft hvedebrød eller rugbrød

*

Hæld fløden i en gryde, og kog den ind til tyk konsistens.

Skræl agurkerne, flæk dem, og skrab kernerne ud.

Skær dem i 1 cm tykke skiver.

Vend agurkerne i fløden, og kog i 10 min.

Smag til med salt og peber.

Tilsæt hakkede krydderurter lige inden servering, og smag til med citronsaft.

Anret laksen på et fad eller på tallerkener, så den danner en fordybning på midten.

Anret de stuvede agurker heri, og server med brød.

 

Tips: Gem agurkeskrællerne, og vend dem i salatskålen, hvor de pynter og smager skønt.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her