4 personer 
# Ingredienser
700 g torsk i filet 
8 forårsløg 
8 små gulerødder 
8 små majroer 
1 skalotteløg 
1 bdt timian eller citrontimian 
1 citron 
⅔ tomater 
2 fed hvidløg 
salt, peber 
olie 
* Tilberedning
Rens grønsagerne. Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm og gem lidt af den grønne top. 
Gulerødderne skæres i stænger, majroerne deles i små både, og skalotteløget hakkes.
Noget af timianen nippes af stænglen. 
Grønsagerne kommes i en gryde med lidt kogende vand, olie og salt. 
Timianblade og revet citronskal tilsættes. Simrer ca 5 min under låg. 
Grønsagsblandingen bredes ud i et ovnfast fad og drysses med lidt hakket hvidløg. 
Torsken skæres i portionsstykker og lægges ovenpå grønsagerne. 
Tomaterne skæres i både, som fordeles rundt i kanten af fadet sammen med et par skiver citron. 
Til slut lægges hele timiankviste øverst, og det hele krydres med salt og peber og dryppes med lidt olie. 
Bages 12-15 minutter i en 175 ºC varm ovn. 
Serveres med basmatiris eller nye kartofler.