Logo

Bagt torsk med urter og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

# Ingredienser

700 g torsk i filet
8 forårsløg
8 små gulerødder
8 små majroer
1 skalotteløg
1 bdt timian eller citrontimian
1 citron
⅔ tomater
2 fed hvidløg
salt, peber
olie

* Tilberedning

Rens grønsagerne. Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm og gem lidt af den grønne top.
Gulerødderne skæres i stænger, majroerne deles i små både, og skalotteløget hakkes.
Noget af timianen nippes af stænglen. 
Grønsagerne kommes i en gryde med lidt kogende vand, olie og salt.
Timianblade og revet citronskal tilsættes. Simrer ca 5 min under låg.
Grønsagsblandingen bredes ud i et ovnfast fad og drysses med lidt hakket hvidløg. 
Torsken skæres i portionsstykker og lægges ovenpå grønsagerne.
Tomaterne skæres i både, som fordeles rundt i kanten af fadet sammen med et par skiver citron. 
Til slut lægges hele timiankviste øverst, og det hele krydres med salt og peber og dryppes med lidt olie. 
Bages 12-15 minutter i en 175 ºC varm ovn.
Serveres med basmatiris eller nye kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her