
 
Rør en lækker
fiskefars til rødspættefileterne eller køb en færdig fars. Du kan krydre farsen
med friskhakkede krydderurter eller lidt fintrevet citronskal. 
4 personer. Arbejdstid:
40 min. Bage-/kogetid: ca. 20 min. 
 
#
8-12 fiskefileter af
rødspætte, skrubbe eller skærising (i alt 500 g) 
1 spsk olie 
 
Fiskefars 
300 g lyssejfilet
(eller torsk eller laks) 
2 tsk salt og lidt friskkværnet
peber 
2 æggehvider 
1½ dl piskefløde 
(eller 500 g færdig
fiskefars) 
 
Rejedip: 
200 g rejer 
2 dl cremefraiche
18% 
1 bundt purløg 
salt og friskkværnet
peber 
 
Tilbehør: 
2 bundter forårsløg 
¾ kg
aspargeskartofler 
*
 
Skær lyssejfileten i
mindre stykker, og kør dem til fars med salt i en foodprocessor. 
Krydr med peber, og
tilsæt æggehvide og derefter gradvist piskefløde. 
Kør med
pulse-knappen, til farsen har samlet sig. 
 
Skær fiskefileterne
over på langs. 
Tynde fileter kan
lægges sammen to og to. 
Der skal være mindst
8 stykker. 
Læg et par skefulde
fiskefars på fiskefileternes skindside, tril dem sammen, og læg fiskerullerne
på en bageplade med bagepapir. 
Krydr med salt og
peber, og stænk med olie. 
Bag fisken i ca. 20
min. ved 160 °C, til farsen i midten af fiskerullen er 75 °C varm. 
 
Rør rejerne sammen
med cremefraiche og fintklippet purløg. 
Smag til med salt og
peber. 
 
Server fiskerullerne
med dampede forårsløg rejedip og kogte aspargeskartofler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin