Logo

Røget laksemousse med rogn og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 personer

# Ingredienser 
100 g letrøget laks (ureelle stykker er gode nok)
200 g renset stenbiderrogn
50 g ørred- eller lakserogn
1 finthakket rødløg
2 dl cremefraiche 38%
Citronsaft
Salt, peber
Spansk kørvel
 
Tilbehør:
Ristede brødcroutoner
Blandet grøn salat, feldsalat, babyspinat, rucula, og fintsnittet fennikel, der er stænket med aceto balsamico og god olivenolie

* Tilberedning 
Mos laksen med en gaffel.
Vend den i cremefraiche sammen med rødløg, citron­saft, salt, peber og lidt hakket, spansk kørvel.
Vend forsigtigt stenbideræggene i laksemoussen og fyld den i små portions­cocotter.
Sæt dem tildækket med film i køleskabet et par timer.
Dæk overfladen med lakserogn inden servering og pynt med et par kørvelblade.
Anbring cocot­terne midt på en tallerken omgivet af salat.
Server nyristede brødcroutoner til.
 
Server bobler til den letrøgede fiskemousse, men det skal være en med lidt fylde og blødhed for at hamle op med den røgede smag.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her