Logo

Strømming sild i hvidløgsmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Strömming i vit­löksmajonnas

# Ingredienser

15 strømminger/småsild

Lage:
6 ½ dl lagereddike
1 dsk. salt.
1 ½ dl vand
dildkviste

Marinade:
1 dl ægte mayonnaise
1 dl cremefraiche (18%)
1 tsk dijonsennep
1 stort hvidløgsfed, knust
2 spsk hakket persille
1 spsk hakket purløg
2 spsk hakket dild
1 spsk flormelis
1 spsk cognac (evt)
salt og peber
 

* Tilberedning

Strømming/sild renses, og fileterne be­fries for skind og ben.
Lægges i lagen og stilles koldt i mindst 4 timer.
Lagen hæl­des fra og fileterne drypper af.
Alle in­gredienser i saucen blandes og fileterne kommes i.
Stilles koldt 1 døgn.
Holder i køleskab i 1 uge.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her