Billede indsendt af Anne Muñoz
Fasanbryst rullet i lufttørret skinke og basilikum - flamberet i marsala og cognac og serveret med kartoffelmousse, porre og glaserede rødløg.
# Ingredienser
1 fasan 
3 tynde skiver parmaskinke, eller anden lufttørret skinke 
1 bdt  frisk basilikum 
snor til opbinding 
1 dl marsala 
½ dl cognac 
2 dl kraftig kalveglace 
1 bagekartoffel 
1 gryde med kogende vand 
1 spsk  cremefraiche 38% 
1 spsk  smør 
1 hel porre 
2 rødløg 
2 dl rødvin 
2 spsk  brun farin 
1 kryddernellike 
2 allehånde 
smør 
* Tilberedning
Kartoflen skæres i mindre stykker og sættes over at koge. 
Brystkødet skæres af kræet og rulles i skinken, der bredes ud og dækkes med et lag af frisk basilikum og bindes op med snor. 
Rødvin og brun farin sættes over og koge med krydderierne. 
Rødløg skæres i både og koges i lagen af rødvin og sukker. 
Bryststykkerne brunes på panden og småsimrer/steges. 
Porrestrimlerne blancheres i vandet ved kartoflerne til den bliver blød. 
Kartoflerne sigtes og tørres lidt i gryden. 
Kartoflerne blendes med lidt cremefraiche og smør - smages til med salt og peber. 
Porre i små tern sauteres og vendes sammen med kartoffelmosen. 
Bryststykkerne flamberes med cognac og marsala-bryststykkerne tages af panden og kraftig glace hældes på panden og koger op til sauce. 
Porrebåndet lægges i udstikker - ca. 8 cm, og fyldes med kartoffelmos. 
Bryststykket skæres op og lægges på toppen - omkring lægges både af rødløg der er sigtet for rødvinssirup, og til sidst lægges lidt sauce omkring. 
Der pyntes med lidt frisk basilikum.