Logo

- Trykkoger - hvorfor ? mad med trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sparer tid
fordi man kun behøver at bruge ca. 1/3 af den almindelige koge- eller stegetid. Retter, det i en almindelig gryde tager 1 1/2-2 timer at få møre, kan nu serveres efter 1/2 time. Fx gullasch - grydestege - osso buco o.s.v.

Er billigere
fordi man sparer ca. 40 % af udgifterne til gas eller el, og der kan købes billigere kød, som normalt kræver lang koge- eller stegetid ved almindelig tilberedning.

Smager bedre
fordi, der ikke skal tilsættes så meget væske. Kødet bliver saftigere og mere mørt.

Er sundere
fordi den meget lille fordampning og udelukkelse af luftens ilt forhindrer større tab af vitaminer og mineralsalte.
Ved kogning i trykkoger bruges kun så lidt vand, at det næsten altid kan anvendes til sauce ved serveringen.

Giver varieret mad
også til hverdag, hvor retter med lang kogeeller stegetid ikke behøver udelukkes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegte rødspætterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Poulard med spændende fyld + IskaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet pizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrus- og melonsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os