Logo

- Middag ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
At lave god mad, begynder med indkøbene, her kan det betale sig at være kvalitetsbevidst. Køb ind efter princip­pet lidt, men godt. Kødet - 100-125 g pr. person pr. dag er nok - det skal selvfølgelig være magert, så er mængden af mættede fedtsyrer mindst og dermed også kolesterolind­holdet. Fiskeretter bør serveres ofte, mindst en gang om ugen, men helst flere gange.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ayam Panggang (krydret ovnstegt kylling)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle med benEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret lam med aubergine - glutenfriHer er ikke en med to alternativer til glutenfri mad med lam; lammekølle og...
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os