Logo

Alkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Læg alken med ryggen nedad.
Skær hovedet af.
Skær et snit langs brystbenet og ned mod halen.
Kræng skindet til side.
Skær fødder og vinger af.
Tag indvoldene ud og skyl fuglen godt.
Skær brystet af.
Med en kødhammer bankes nu alkebrysterne, drysses dem med salt og peber og steges på panden.
Server dem med brunede løg og hvide kartofler til.
Resten af alken kan koges og så pilles kødet fra benene.
Har man alkeskrog nok, kan man lave biksemad af disse rester.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her