Logo

Amagergryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 store løg, snittet
200 g mager hakket oksekød
1 tsk olie
1 tsk karry
8 kartofler i skiver
3/4 l. Vand
1 1/2 tsk salt og peber
2 store groft reven gulerødder
300 g snittet hvidkål
100 g pasta i små stykker
 
Olien varmes i en gryde tilsæt karry, løg og oksekød svitses heri.
Kartofler, vand, salt og peber kommes i, koges ved svag varme i 10 min.
Gulerødder, hvidkål og pasta tilsættes, retten koges yderlig ca. 10 min.
Retter jævnes evt. lidt med hvedemel som er udrørt i skummemælk

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vildtgryde med enebærKan serveres med kartoffelmos, ris, kogte kartofler eller med grønsagscrumble. En dejlig...
• Spinatsuppe med pocheret ægByd foråret velkommen med en pragtfuld grøn suppe kogt på frisk spinat, porrer og...
• Kalvebøf med stegt citron og bulgursalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekageGammeldags æblekage, som mormor serverede den, med hjemmeristet sød rasp og rigeligt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os