Logo

And à la orange 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 and
salt
tynd skal af 3 appelsiner
2 dl tør hvidvin
kulør
hvedemel
4-5 appelsiner
2 spsk cognac

Gnid den rensende and med salt indvendig og kom nogle strimler ganske tynde appelsinskal i.

Appelsinen skal skrælles så tyndt, at der ikke kommer noget af det hvide med Sæt lår og vinger fast med kødpinde, gnid anden udvendigt med salt og læg den i den gennemfugtet stegeso

Steg anden ved 250ºC i 1 ¾-2 timer - alt efter andens størrelse

Hæld skyen fra og skum fedtet af.

Lad anden efterbrune ved grill eller stærk varme i nogle minutter, så skindet bliver rigtigt sprødt

Skræl 3 appelsiner meget tyndt og skær skallen ud i ganske tynde strimler. Kog dem i vand i 10 min.

Hæld vandet fra

Si skyen fra anden, jævn den ganske lidt og farv den med kulør.

Smag den til med ca. 1 ½ dl friskpresset appelsinsaft og kom ca. halvdelen af appelsinskallerne i

De skrællede appelsiner skæres i skiver og lægges på et fad og overhældes med cognac

Ved anretningen lægges appelsinskiverne uden om anden

Serveres med kogte kartofler ristet i brunes smør og grøn salat med en syrlig dressing

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?