Logo

Andbryst med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 andebrystfileter
saft af 2 appelsiner
strimlet skal af 1 appelsin
4 dl andebouillon
1/2 dl tør hvidvin
2 tsk majsstivelse
2 appelsiner i skiver
smør

Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.
Den fintskårne appelsinskal koges ca. 5 min. i vand og afdryppes. 2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind. Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.
Appelsinskiverne steges let på en pande i lidt smør. Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Olivenfyldt nakkefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskegratin, mormorsNogle laver fiskegratin med fiskefars eller fiskeboller. Her laves denne nemme og sunde...
• Pastaret med kylling og baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nektariner med AmarettoDenne specielle sommerdessert er som en gave fra guderne. En delikat fest for såvel ganen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os