Logo

Andebryst à l'orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En stærkt forenklet og - ikke mindst derfor - forbedret variant af den store ande-klassiker. Bør straks prøves!

En stærkt forenklet og - ikke mindst derfor - forbedret variant af den store ande-klassiker. Bør straks prøves!

 

1 løg

2 tsk grøn peber

2 appelsiner

2 berberi-andebryster à ca. 300 g

salt og peber og sukker

4 spsk cognac

2 dl fjerkræfond

1 spsk Maizena

1 drys timian

 

Løg og grøn peber hakkes fint.

Appelsiner skrælles sådan, at alt det hvide kommer af.

Appelsinen skæres i skiver, som derpå halveres.

Pres saften af 1-2 appelsiner.

Rids rudeformede tern i skindet på berberi-andebryster.

Kødet krydres med salt og peber.

Varm en pande op, svits kødet kraftigt på skindsiden i 2 minutter, vend derefter kødet og svits det på den anden side i 2 minutter.

Læg derefter andebrysterne med skindsiden opad i et ildfast fad og sæt dem på 2. rille fra neden i en forvarmet ovn i 12-14 minutter ved 190°C (varmluft 170°C).

Løg og grøn peber steges let i andefedtet på panden.

Cognac, appelsinsaft og fjerkræfond hældes ved.

Koges ind uden låg i 5-8 minutter.

Jævn efter behag med Maizena.

Appelsinstykkerne lægges i saucen, og der smages til med salt, peber og sukker. Andebrysterne hviler lidt, før de serveres med saucen.

Pynt eventuelt med et drys timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her