Logo

Andendags-fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andendags-fad

resten af kalkunen fra foregående dag

1 portion Kartoffelmos - se Tillæg

½ tsk reven muskat

2 spsk hakket, syltet agurk eller asie

3 spsk fløde

4 spsk reven Danbo ost

Tilbehør: grøn salat i Tomatmarinade - se Tillæg

*

Rør kartoffelmosen op med reven muskat og bred ⅓ af den ud i smurt, ildfast fad.

Læg kødresten med sauce over og drys med hakket, syltet agurk eller asie.

Læg eller sprøjt resten af mosen over og pensl med fløde.

Drys med reven ost og stil fadet ind i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter.

Server retten med grøn salat i Tomatmarinade til.

Madopskrift billede

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgurspaella med pølse og skaldyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Miniburgere - SlidersSliders er et amerikansk begreb for små burgere serveret med forskelligt fyld. Man får...
• DyrebiksemadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert med flødeskumDenne dessert med banan og kanel er utrolig let at lave og smager dejligt. Server gerne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os