Logo

Anderledes frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flæskefars
1 pakke bacon i tern
1 ps reven ost
1 æg
havregryn efter behag
2-3 fed hvidløg
1-2 tsk cajun (krydderi)
mælk efter behag
 
Bacon ristes sprøde på panden og så blandes alle ingredienserne sammen.
Formes til frikadeller og lægges på bagepapir på en bageplade.
Bages i ovnen i ca. 30 min ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kænguru i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BacongrydeSuper simpel, men lækker gryderet med bacon, paprika, karry og hvidløg. Smager bedst...
• Lammekølle med ovnbagte krydderkartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os