Logo

Börek med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-500 g spinat
1 gulerod
1 løg
2-3 spsk oliven
1 håndfuld sultanas (små gule økologiske rosiner)
3 fed hvidløg
2 spsk vineddike
1 stort bdt dild
ca. 100 g fetaost
3 spsk økologisk flødeost
salt og peber
6-8 ark filodej
smeltet smør til pensling
olivenolie til stegning
 
Skyl og rens spinaten grundigt.
Stil den til afdypning i et dørslag (ryst indimellem for at slå vandet af).
Hak spinaten groft.
Gør løg og gulerod i stand og skær dem i småbitte terninger.
Sauter dem let i olien sammen med spidskommen.
Tilsæt sultanas, spinat, finhakket hvidløg og vineddike.
Steg til eddiken er fordampet.
Tag panden af blusset og tilsæt hakket dild, hakket feta, flødeost samt
salt og peber.
Del filoarkene, husk at holde dem fugtige under et opvredet viskestykke
lige indtil de skal rulles om fyldet.
Stryg arkene let med smør på den ene side.
Læg et par skefulde af fyldet på hvert ark, fold filodejen over og rul
den sammen om fyldet som en forårsrulle.
Steg rullerne gyldne og sprøde i dyb olie.
Server börek lune, evt. med en salat til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprængt and med peberrod og chokolademousseVi er tilbøjelige til at stege kød, men prøv denne gode, kogte ret, hvor kødet saltes let....
• Kalkunsalat med radiserEn hurtig, nem og forfriskende ret: mørt kalkunkød med hovedsalat, ræddike og radiser
• Stuvet blomkål i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StenbidermousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os