Logo

Bøf Lindstrøm 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg hakket oksekød
2 små løg
2 spsk kapers
4 spsk hakket, syltede rødbeder
1 æggeblomme
salt
peber
smør til stegning
1 bouillonterning
2 spsk flødeost naturel
brøndkarse til pynt

Ælt det hakkede kød let sammen med finthakket løg, kapers, grofthakket, syltede rødbede, æggeblomme og krydderier.
Form kødet til tykke hakkebøffer, der steges et par minutter på hver side i brunet smør.
Evt længere, hvis de skal være gennemstegte.
Læg bøfferne på et varmt fad og pynt med brøndkarse.
Kog panden af med 4 dl vand og en bouillonterning.
Lad flødeosten smelte i skyen og rør først, når osten er helt smeltet. Smag til med krydderier og server den til bøfferne sammen med en luftig kartoffelmos og en stor skål salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?