Logo

Bøf med bacon, æbler og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket oksekød
8 svesker
1 æble
salt og peber
1 pk bacon i skiver

Udblød sveskerne i varmt vand. Skræl æblet, fjern kernehus og skær det i små tern.
Ælt kødet sammen med æbletern, hakkede svesker, salt og peber og form fire bøffer.
Pak bøfferne ind i bacon og sæt dem i en 220ºC varm ovn til baconen er stegt - ca. 15 min.
Servér med kogte kartofler eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her