Logo

Bøf med bagt kartoffel og løgcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bøf med bagt kartoffel og løgcreme

 

En skøn oksebør og saucen er en kold creme med tre slags finthakket løg.

Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 1 time eller 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 bøffer af oksefilet eller oksemørbrad (i alt 300 g)

½ spsk olie til stegning

2 store bagekartofler

1½ dl kvark eller syrnet fløde

½ rødløg (finthakket)

1 forårsløg (finthakket)

1 bdt purløg (fintsnittet)

400 g grønsager fx gulerødder og broccoli

salt og peber

*

 

Prik kartoflerne med en kød nål og bag dem .i ovnen 1 time ved 200 °C eller i mikroovn (ca. 10 min. ved fuld effekt).

Rør kvark eller syrnet fløde godt sammen med rødløg, forårsløg, purløg, salt og peber.

Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.

Brun dem på en pande med olie i 1 min. på hver side.

Skru ned for varmen og steg dem yderligere 2-4 min.

Server med bagte kartofler, løgcreme og dampede grønsager.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 23 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksemedaljoner med cæsarpanadeDet tager kun 1 times tid at tilberede disse knasende sprøde medaljoner med lækkert...
• Grillet oksemørbrad med bagt kartoffel, jordskokchips og rosenkålssalatSkøn og lækker opskrift på oksemørbrad på grill - Prøv den her! ... Find flere gode...
• Chili tournedos el mejorel mejor = den bedste - Klassisk opskrift på god mad til en god aften - nem menu med...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os