Logo

Bøf stroganoff med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 Personer

 

500 gr velhængt oksefilet
1 spsk smør
1 spsk olie
3 cl cognac
1 tsk salt
2 tsk peber
1 spsk dijonsennep
2 dl cremefraiche 38%
1 tsk soyasauce
 
Skær kødet i strimler og svits dem gyldne på en pande i en blanding af smør og olie.
Hæld cognacen i panden og lad det fordampe under omrøring.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt sennep og cremefraiche.
Lad alt koge sammen et par minutter under omrøring.
Tilsæt tilsidst sojasauce.
Server med ris eller kartoffelmos.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk lammegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oste- og skinkemad varmHar du knapt med tid, men vil alligevel have ordentlig aftensmad med dejlig smag? Så er...
• Fiskestykker i sprød dej med grønsagsris / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødbudding med citron og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os