Logo

Baconnetter med vilde ris og béarnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækre baconetter, der er meget nemme at lave. Her er opskiften tilhørende vilderis og bernaisesauce. Hvis du har mod på det kan du lave saucen fra bunden.

 

250 g hakket oksekød
250 g hakket svinekød
2 æg
200 g bacon i tern
salt og peber
rasp
4 dl vilde ris
2 breve KNORR béarnaise
100 g smør
5 dl minimælk (eller hvad du har)
 
Bland det hakkede oksekød og det hakkede svinekød med en æggehvide, bacon, salt og peber.
Form det til fire bøffer og vend dem i æggene, der er pisket sammen med salt og peber og derefter i raspen.
Skal ca. have 7-9 min på hver side.

Sæt 6 dl vand over med 1 tsk salt til det koger, kom derefter ris i og skru ned så det småkoger i 12-13 min. - derefter skal det stå og trække i 14-15 min.

Til Knorr Béarnaise skal du kun bruge 100 g smør til 2 poser ellers bliver den for fed. Varm mælk og smør i en gryde og tilsæt knorr béarnaise pulver.
Du kan evt. servere lidt af årstidens grønsager til - nemt og lækkert.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk med krydderurtesauceStegt flæsk med kartofler og persillesauce altid godt. Her er persillesaucen lavet uden...
• Kalvelever med champignonKalvelever er billig mad, selvom denne ret med champignon og rødløg, smager luksuriøst....
• Svinekød med soja i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!