Logo

Baconnetter med vilde ris og béarnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækre baconetter, der er meget nemme at lave. Her er opskiften tilhørende vilderis og bernaisesauce. Hvis du har mod på det kan du lave saucen fra bunden.

 

250 g hakket oksekød
250 g hakket svinekød
2 æg
200 g bacon i tern
salt og peber
rasp
4 dl vilde ris
2 breve KNORR béarnaise
100 g smør
5 dl minimælk (eller hvad du har)
 
Bland det hakkede oksekød og det hakkede svinekød med en æggehvide, bacon, salt og peber.
Form det til fire bøffer og vend dem i æggene, der er pisket sammen med salt og peber og derefter i raspen.
Skal ca. have 7-9 min på hver side.

Sæt 6 dl vand over med 1 tsk salt til det koger, kom derefter ris i og skru ned så det småkoger i 12-13 min. - derefter skal det stå og trække i 14-15 min.

Til Knorr Béarnaise skal du kun bruge 100 g smør til 2 poser ellers bliver den for fed. Varm mælk og smør i en gryde og tilsæt knorr béarnaise pulver.
Du kan evt. servere lidt af årstidens grønsager til - nemt og lækkert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her