Logo

Baconruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let hovedret med hakket oksekød og bacon. Smager godt med kartofler og sauce og en grøn salat.

 

Til 4 personer:

400 g hakket oksekød
1 dl rasp
2 ½ dl vand
1 spsk reven løg
Salt
Peber
150 g bacon

Lad rasp og vand trække i ca 5 min Rør derefter blandingen med kød, løg og krydderier efter smag, farsen skal være ret stiv i konsistensen.
Den formes som bøffer lidt høje, der rulles en skive bacon om hver, der fæstnes med en tandstikker.
Steg de færdige baconruller i margarine på panden, ryst panden af og til, og vend bøfferne, så de bliver ensartede stegt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her