Logo

Bagt kartoffel med baconfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En bagt kartoffel smager altid godt. Her er den peppet lidt om med bacontern og cremefraiche. For at pifte rettet mere op kan man eventuelt tilføje forskellige krydderier og urter.

 

4 store bagte kartofler
4 spsk cremefraiche/ fromage frais/ fløde
100 g bacon i tern
salt
 
Bag kartoflerne i ovnen i 1 time ved 200ºC, eller i mikroovnen i cirka 12
minuter, eller til de er bløde inden i.
Steg basonternene på en varm pande til de er sprøde.
Udhul kartoflerne med en ske, pas på ikke at ødelægge skrællen.
Kartoffelmassen røres med creme fraichen og baconternene.
Smages til med salt.
Fyldes i kartoffelskrællen igen og bages i ovnen i 10 min. ved 200ºC.
 
Tips: Man kan fylde kartoflerne med alt hvad hjertet begærer af
krydderier og urter, for at pifte retten lidt op. Prøv også at komme lidt
revet ost på toppen af kartoflerne, inden i de kommes i ovnen anden gang.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?