Logo

Bagt makrel med blomkålsris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt makrel med blomkålsris

 

Bagt makrel er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få selskab af sådan en gang frisk blomkål som ris med tomatsauce. Det er virkelig lækker og nem hverdagsmad.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 30 min.

 

Ingredienser:

4 makrel i filet

½ broccoli i små buketter

1 portion NemFisk Tomatsauce

salt og peber

1 blomkålshoved

½ økologisk citron (saft og skal)

1 spsk olie

flûtes eller brød

*

Fisk:

Makrelfileter lægges i et fad og drysses med salt og peber.

Broccolibuketterne fordeles hen over fisken, hvorefter NemFisk-saucen hældes over.

Bages i ovnen ved 220 °C i 20 minutter

 

Blomkålsris:

Riv blomkålen på rivejernet.

Varm olien på panden og rist blomkålsrisene deri med saft og skal fra ½ citron, i et par minutter.

Smag til med salt og peber

Serveres med lækre varme flûtes eller godt brød.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget makrel med nye kartoflerRøget makrel har en markant og kraftig smag, der passer godt til sommerens friske...
• Grillet makrel med nudelsalat og grillet grøntEn af sommerens dejligste fisk er makrellen. Benene er nemme at finde, og fisken er let at...
• Røget makrel med nye kartoflerRøget makrel har en markant og kraftig smag, der passer godt til sommerens friske...
• Flydende Ø - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os