Logo

Banankylling med chilli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Retter med kylling findes i mange versioner. Her er en spændende kyllingeret med banan, chili og flødeskum. Retten laves i oven og serveres med ris. Velbekomme.

 

1 kylling á ca. 1200 g
3/4 flaske chili (ca. 1,5 dl )
1/4 l piskefløde
4 mellemstore bananer
1 pk. bacon
ris

Indmaden pilles ud af kyllingen, hvorefter den koges mør i en gryde med vand. Kyllingen tages op, og alt kødet pilles fra benene og afkøles. Piskefløden piskes stiv, hvorefter chilisaucen vendes i flødeskummet. Bananerne skæres i skiver á ca. 1/2 cm. tykkelse og lægges i bunden af et fad af passende størrelse. Herefter lægges skiftevis de afkølede kyllingestykker og bananskiver. Til slut hældes flødeskum/chili over bananerne/kyllingen, og der lægges skiver af bacon over blandingen. Fadet stilles i en forvarmet ovn (200ºC, varmluft 175ºC)i ca. 40 min.

Der serveres ris til retten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammefileter med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bov i grydeHer er opskriften på en let og lækker ret, der er perfekt som aftensmad for hele familien....
• Marineret kanin i sherry og KikkomansojaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klistrede blåbærmuffins RåEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os