
 
4 kalkunlår 
1 bundt broccoli 
250 g champignon 
4-6 gulerødder 
1 ps. revet ost 
6 dl ris 
9 dl oksebouillon 
2 fed hvidløg, hakkede 
1 tsk timian 
1 tsk basilikum 
salt og peber 
Kalkunlårerne lægges i et smurt ovnfast fad, krydres med rigeligt barbequekrydderri og salt og peber, hvorefter de stilles i en forvarmet ovn (stil den på “varmluft”) på ca. 180°C i ca. 1 time. 
Risene stilles til kogning i oksebouillonen, hvidløg og krydderier i 15 min. 
Grønsagerne skylles grundigt. 
De halve gulerødder, bundter af broccoli og hele champignon koges i 10-12 min. i en gryde med vand og 1 tsk salt. 
Osten dryses over og grønsagerne stilles i ovnen sammen med kalkunlårerne de sidste 10-15 min. af tilberedningstiden.