Logo

Barbequespid med efterårssalat og bagt kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende spyd med oksekød, champignon, perberfrugt og løg der marineres i barbecuesauce. Hertil serveres en lækker eftersårssalat med blandt gulerof og majd. Velbekomme.

 

150 g oksetykkam i store tern
50 g bacon
100 g champignon (4 stk til spid resten til salat)
½ grøn peberfrugt i grove stykker
½ løg i grove stykker
olie til stegning
2 dl barbequesauce
½ icebergsalat i strimler
50 g løse majs
4 cherrytomater
1 reven gulerod
2 bagekartofler
50 g smør
4 grillspid

Kartoflerne bages i ovn ved 200ºC i ca. 55 min. afhængig af størrelse.

Fyldes med en klat smør ved servering.
Fordel tykkam, bacon, champignon, peberfrugt og løg på spiddene.
Lav en salat af iceberg, majs, gulerod, tomater og champignon.
Spiddene steges af på grillpande og bages videre i ovn ca. 10 min. eller på trækulsgrillen.
Pensles af og til med lidt barbecuesauce.
Server den resterende barbecuesauce til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssuppe med soltørrede tomater og sprød skinkeNyd en enkel suppe med masser af smag og fylde. Der skal ganske få soltørrede tomater til...
• Linsefrikadeller 2005En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøffer med bearnaisesmørErstat den elskede bearnaisesauce med bearnaisesmør. Det er nemt og smager godt. Smørret...
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!