Logo

Barbequespid med efterårssalat og bagt kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende spyd med oksekød, champignon, perberfrugt og løg der marineres i barbecuesauce. Hertil serveres en lækker eftersårssalat med blandt gulerof og majd. Velbekomme.

 

150 g oksetykkam i store tern
50 g bacon
100 g champignon (4 stk til spid resten til salat)
½ grøn peberfrugt i grove stykker
½ løg i grove stykker
olie til stegning
2 dl barbequesauce
½ icebergsalat i strimler
50 g løse majs
4 cherrytomater
1 reven gulerod
2 bagekartofler
50 g smør
4 grillspid

Kartoflerne bages i ovn ved 200ºC i ca. 55 min. afhængig af størrelse.

Fyldes med en klat smør ved servering.
Fordel tykkam, bacon, champignon, peberfrugt og løg på spiddene.
Lav en salat af iceberg, majs, gulerod, tomater og champignon.
Spiddene steges af på grillpande og bages videre i ovn ca. 10 min. eller på trækulsgrillen.
Pensles af og til med lidt barbecuesauce.
Server den resterende barbecuesauce til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?