Logo

Beefsteaks med svampe, ingefær og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne ret med beefsteakers - eller bare bøf, med svampe, ingefær og tomat drager inspiration fra det asiatiske køkken blandt andet ved brug af soya og risvin. Server med ris eller nudler og tilbehør.

 

2 beefsteaks
250 g champignon
1 stort løg
1 tomat
1 tsk ingefær
2 tsk Maizena
2 spsk vand
1 spsk kinesisk soya
olie
lidt risvin eller tør sherry

Kødet skæres i meget tynde skiver.
Champignon renses og deles i kvarte.
Tomat og løg skæres i tynde skiver.
Olien varmes i en wok.
Løget vendes i og steges til det gyldner.
Derefter tilsættes kød, tomat og champignoner.
Det hele steger ved stærk varme i 2-3 minutter.
Til sidst jævnes med en rørt blanding af Maizena, vand, soya, ingefær og risvin.
Ris vil være naturligt tilbehør, men kogte nudler passer også fint.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Husarsteg med bagte kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatfarseret oksesteg med madeirasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Provencalske rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PancakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os